Уебсайт строител

С Уебсайт Строител можете да направите страхотен уебсайт - само добавете съдържание.

Уебсайт строител е система за управление на съдържание на уебсайтове с която контролирате и трите компонента на Вашия уебсайт - дизайн, функционалност и съдържание.

Дизайн

... от живия живот

Използваме Уебсайт строител от 2004г. Оттогава до сега два пъти сменихме дизайна на нашия уебсайт, без да се налага да въвеждаме информацията наново.

Изключително удобство е, че новият дизайн може да бъде тестван преди да бъде публикуван.

В. Шиманов
Синергон Холдинг АД

Уебсайт строител Ви дава възможност да изберете от предварително подготвени теми (уебдизайн) за уебсайт или да използвате тема създадена специално за Вашия уебсайт. Последната може да бъде изготвена от нас по Ваше задание (PSD файл), или от Вас или избран от Вас дизайнер съгласно нашите технически изисквания.

За разлика от други системи за управление на съдържание, с Уебсайт строител можете да сменяте дизайна когато пожелаете, избирайки такъв уебдизайн, който отговаря на нуждите на съдържанието с което разполагате. Научете повече за видовете уебдизайн, които OnlineHub.BG предлага.

Предимства на готовите теми:

  • Моментален старт;
  • Възможност да сменяте темата докато намерите подходящата за Вас като подредба и комбинация от цветове;
  • Внимателно подготвени да отговарят на изискванията за използваемост и достъпност на уебсайтове.

Функционалност

За да бъде успешен един уебсайт, неговото съдържание трябва да бъде добре подредено и разпределено. Най-добре е информацията да се структурира в страници и подстраници, като при навлизане в дълбочина на уебсайта информацията става все по-специфична. Изключение от тази идея правят страници чиято информация е по някакъв начин свързана с определен момент от време, напр.: новини и предстоящи събития, или изискват друга подредба, като продукти в продуктов каталог например.

Уебсайт строител Ви дава възможност да изградите толкова страници и подстраници от колкото имате нужда.

В допълнение към основните страници с Уебсайт строител можете:

  • да създавате новини организирани в новинарски потоци, напр. Политика, Спорт и др. Дадена новина може да присъства едновременно в повече от един поток;
  • да водите календар на предстоящи събития. Всяко събитие може да има неограничен брой подстраници. Например, ако организирате конференция това могат да бъдат страници "Лектори", "Програма", "Регистрация" и др;
  • да създадете форми за обратна връзка - при попълването им от страна на посетител на сайта получавате съдържанието и на определен от Вас имейл адрес;
  • да използвате модула "Инфокаре" - контейнер за информация (напр. промоция на продукт, рекламен банер), който може едновременно да бъде поставен на много места в уебсайта;
  • да управлявате описанието, ключовите думи и да контролирате части от URL-a за да подобрите представянето си в търсещите машини (Google, Yahoo, Bing и др.) - SEO.

Уебсайт строител използва тристъпкова система за въвеждане на информацията - въвеждане/редактиране, преглед и публикуване - можете да работите спокойно - посетителите ще видят резултата когато Вие решите това.

Уебсайт строител автоматично:

  • генерира sitemap файл, който търсещите машини използват за да разберат кога и кои страници са променени - SEO;
  • генерира RSS хранилки за целия уебсайт и отделно за всеки новинарски поток - посетителите на Вашия уебсайт, които използват RSS ще бъдат осведомени за новостите.

Съдържание

Уебсайт строител Ви помага при въвеждането на съдържание с богатия си набор от шаблони за съдържание (отразяват разположението на елементите текст, изображения, видео и др.) и стилове за форматиране. Използването им гарантира консистентен изглед на Вашия уебсайт и безпроблемна смяна на теми.

Въпреки че Уебсайт строител не може автоматично да генерира съдържание, надяваме се секцията Говорете уеб да Ви бъде полезна.

Меню