Как да ...?

OnlineHub.BG Ви помага при управлението на Вашия бизнес интегрирайки в една система различни приложения.

Инструкциите за работа с всяко едно приложение са илюстрирани с видео-уроци. Преди да започнете Ви съветваме да видите видео-урока Основни положения при работа с OnlineHub.BG.

Контролен панел

С Контролен панел можете да управлявате структурата на Вашата организация - потребители, роли, споделени ресурси и квоти, както и всеки потребител да управлява личните си предпочитания. Контролен панел е проектиран да отговаря на нуждите на съвременната екипна работа.

Уебсайт строител

С Уебсайт строител можете да управлявате съдържанието, изгледа на Вашия уебсайт и елементи свързани с подобряване на представянето на Вашия сайт в търсещи машини - Search engine optimization - ключови думи, описание на страницата, части на URL-a.

Дългогодишният ни опит показва, че най-подценяваната част от един уебсайт всъщност е най-важната, а именно съдържанието. Уебсайт строител не може автоматично да подготви съдържание за Вашия уебсайт, но в секцията Говорете уеб ще намерите полезна информация как да подходите към тази задача.

Корпоративна електронна поща

Корпоративна електронна поща Ви дава непрекъснат достъп до Вашата електронна поща както през уеб интерфейс така и през различни програми на всички операционни системи - MS Windows, Mac OS, iOS, Android, Linux и др.

Меню