Основни положения при работа с OnlineHub.BG

Видео урок: Основни положения при работа с OnlineHub.BG

Всички приложения на OnlineHub.BG са достъпни за работа през уеб браузър. Препоръчваме Ви да използвате браузърите Mozilla Firefox или Google Chrome, които са надеждни, безплатни и достъпни за всички операционни системи. Някои приложения като Корпоративна електронна поща са достъпни за използване и през специализирани програми.

За да започнете работа с OnlineHub.BG е необходимо да отворите Вашия уеб браузър и в полето за интернет адрес да напишете my.onlinehub.bg. Браузърът Ви автоматично ще бъде пренасочен да използва криптирана връзка - през цялото време на работата Ви с OnlineHub.BG връзката Ви с нашите сървъри е кодирана и не може да бъде подслушвана.

  1. В полето Username напишете Вашето потребителско име.
  2. В полето Password напишете Вашата парола.
  3. Натиснете бутона Login

След успешно влизане в OnlineHub.BG, в лентата с менюта ще видите всички приложения до които имате достъп. Можете да избирате приложения с щракване на левия бутон на мишката.

При избор на дадено приложение лентата с менюто съдържа възможностите, които са достъпни за Вас. Менюто "Приложения" винаги се разполага в най-десния край на лентата с менюта - от него можете да избирате другите приложения или да излезете от системата.

За да не превключвате непрекъснато между отделните приложения, можете да се възползвате от възможностите на Вашия браузър за работа с раздели(tabs), като отваряте приложенията в различни раздели - чрез натискане на средния бутон на мишката (за Mozilla Firefox и Google Chrome) или чрез натискане на десния бутон на мишката и избиране на "Отваряне в нов раздел" от менюто.

За удобство в условията на ежедневна работа с OnlineHub.BG Вашата сесия не е ограничена по време. За запазване на сигурността, Ви молим, след приключване на работа да излизате от системата избирайки от менюто Приложения -> Изход.

 

Меню