Услуги

OnlineHub.BG е система от интегрирани услуги, които Ви помагат да се чувствате удобно в Интернет. С OnlineHub.BG няма да Ви се налага да мислите за поддръжка на услугите или за хостинг - всичко е на едно място.

Уебсайт Строител

Само за няколко минути можете да стартирате уебсайт с богата функционалност. Получавате най-доброто от двата свята - този на готовите теми за уебсайт и този на уебдизайна разработен специално за Вас. Разгледайте Zen-Website.com за да се убедите колко добре може да изглежда един уебсайт използващ готови теми - докато го разглеждате можете да използвате някои от тях.

Корпоративна електронна поща

Електронната поща е един от най-старите инструменти в Интернет и доста често е недооценяван като инструмент подпомагащ организацията на работа. Освен задължителните за съвременната електронна поща характеристики - защита от спам и защита от вируси, ние Ви предлагаме и функционалност, която подобрява общуването с клиенти и сътрудничеството между колеги - споделени пощенски папки и поддръжка на идентичности за електронна поща. Услугата е достъпна през уеб браузър и всички програми за електронна поща поддържащи протокол IMAP - Mozilla Thunderbird, Apple Mail, Outlook и др.

Фактуриране

Услуга (бета версия) създадена от несчетоводители за несчетоводители подпомагаща счетоводители ... Моля?!? Именно - не е необходимо да сте счетоводител за да издадете дадена фактура и да получавате разбираеми справки, които Ви подпомагат при вземането на решения, напр.: списък с просрочени фактури, фактури издадени към даден клиент за определен период от време и др. Счетоводителите са доволни защото на края на даден период експортирате всички издадени документи за периода във файл, който те импортират в счетоводната си програма.

Контролен панел

Система за управление на потребители и техните права за достъп до отделните услуги.

И всичко това е достъпно винаги и навсякъде където има Интернет!

Меню