Aбониране за услуги от OnlineHub.BG

Как да се абонирам за услугите на OnlineHub.BG?

Категории: Aбониране за услуги от OnlineHub.BG

За да се абонирате за услуга изберете Старт от главното меню. Услугите на OnlineHub.BG е изискват да имате собствен интернет домейн, ако нямате такъв, можете да закупите от нас. Процедурата за абониране се състои от следните стъпки:

  1. Избор на план и въвеждане на данни за домейн, фактура и за връзка с Вас;
  2. Преглед на въведените данни и приемане на Условия за ползване и общи условия за предоставяне на услугата;
  3. Избор на начин на плащане - по банков път или с кредитна карта;
  4. Плащане

След постъпване на плащане по нашата банкова сметка, инсталираме избрания от Вас план и Ви изпращаме имейл с данни за вход в системата за администратора на домейна и инструкции как да започнете. Това е - лесно и бързо!

 

 

Какви начини на плащане приема OnlineHub.BG?

Категории: Aбониране за услуги от OnlineHub.BG

За услугите на OnlineHub.BG можете да заплатите с кредитна карта или по банков път. Плащанията направени с кредитна карта се отразяват в нашата система в рамките на 10 минути независимо кога са направени. Плащанията направени по банков път се отразяват в нашата система до два часа в работно време след постъпване на сумата в банковата ни сметка.

 

 

Защо в процеса на абониране освен имейл изисквате и телефонен номер?

Категории: Aбониране за услуги от OnlineHub.BG

Необходимо е да имаме резервен начин за връзка с Вас в случай че има проблеми с връзката по имейл. Въведените данни ще се използват от OnlineHub.Bg само за връзка с Вас в процеса на инсталиране на избрания от Вас план и няма да бъдат предоставяни на трети лица при никакви обстоятелства.

 

 

Наистина ли мога да стартирам уеб сайт за два часа?

Категория: Aбониране за услуги от OnlineHub.BG

Два часа всъщност е твърде дълъг период ;-) За да стартирате уеб сайт с услугите на OnlineHub.BG е необходимо да отделите 39 минути.

 

 

Меню