Уебдизайн

Какви са предимствата на готовите теми(дизайн) за Уебсайт строител?

Категории: Уебдизайн

Готовите теми за уебсайтове (уебдизайн) Ви дават възможност да експериментирате с различни начини на визуализиране- цветове, подреждане на елементите и размери, докато намерите темата, която отговаря най-добре на Вашето съдържание.

Всички теми са разработени да отговарят както на съвременните технически изисквания, така и на изискванията за комфорт на потребителите, достъпност, използваемост и са оптимизирани за визуалзиране на различни устройства - от широки екрани до мобилни телефони.

 

 

Напълно взаимозаменяеми ли са темите за уебсайтове от OnlineHub.BG?

Категории: Уебдизайн

Да. Трябва да имате предвид, че при промяна от по-широка към по-тясна тема, някои заглавия на страници може да се окажат прекалено дълги и ще е необходимо да ги редактирате. Уебсайт строител Ви позволява да правите редакции и да разглеждате резултата от тях преди да ги публикувате - посетителите на Вашия уебсайт, ще видят промените само когато Вие прецените това.

 

 

Ужасно бързам, а нямам лого. Какво да правя?

Категории: Уебдизайн

Не се притеснявайте, когато не сте определили лого, полето за лого показва заглавието на уебсайта, което можете да въведете от Уебсайт строител -> Настройки -> Определяне на текстове, поле "Заглавие на уебсайта".
 

 

 

Колко често мога да сменям уебдизайна на моя уебсайт?

Категории: Уебдизайн

Можете да го сменяте толкова често, колкото пожелаете. Във всеки момент можете да избирате от готовите теми (уебдизайн) или ако имате тема създадена специално за Вашия уебсайт.

 

 

Меню