Мобилна версия на уебдизайн

Представете си, че ви накарат да четете вестник през шпионка на врата - точно така биха се чувствали мобилните потребители на сайт, който не е проектиран за мобилни устройства.

Уебсайтовете от OnlineHub.bg изглеждат отлично на всякакви съвременни устройства- десктоп компютри, мобилни телефони, таблети и др.

демонстрационен уебсайт
Уебсайт в "немобилна" версия
Уебсайт в мобилна версия
Уебсайт в мобилна версия

 

Защо е важно моят уебсайт да има мобилна версия?

В днешно време има голямо многообразие на устройства, които хората използват в най-различни ситуации. Мобилна версия означава не само даден сайт да се визуализира на дадено устройство (обикновено с по-малък екран), но и информацията да е подредена по удобен начин. В "мобилна" ситуация потребителите очакват да видят най-напред основното съдържание на дадена уебстраница, а след това останалите елементи, които я съпровождат.

Мобилната версия на всеки уебдизайн от OnlineHub.BG се съобразява с възможностите на даденото устройство и в зависимост от тях визуализира съответната страница.

Можете да тествате "мобилното" поведение на готовите ни теми на демонстрационния ни уебсайт. В случай че не разполагате с подходящо устройство, можете просто да намалите широчината на Вашия браузър.

 

Най-новият уебдизайн

Уебдизайн "Arobase"


Меню